ІІ Етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів ПТО з професії «Кухар»

20-21 березня 2019 року на базі ДНЗ «Херсонське вище комерційне училище» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар» 4 кваліфікаційного розряду.

У змаганні професійної майстерності брали участь 10 учасників від закладів м. Херсона та області.

Конкурс проходив у ІІ етапи (теоретичний та практичний).  І – й етап передбачав перевірку професійно – теоретичних знань з предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування»,

На 2-му (практичному) етапі конкурсанти готували страву «Філе куряче фаршироване», де потрібно було самостійно запропонувати особистий рецепт складного гарніру.

Вітаємо нашого переможця В’ячеслав Овчаренко у 2-му етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності.

Бороденко Л.А., методист