Медвідь Віктор Андрійович, майстер в/н І категорії
- Методична розробка уроку в/н: Приготування страв і гарнірів з овочів смажених основним способом: картопля смажена із сирої, картопля смажена з вареної
- Італійська кухня як частина середньоземноморської культури
- Методичні рекомендації: Методи професійно-практичної підготовки кухарів
- Методична розробка майстер-класу: Нетрадиційний підхід до приготування страв із морепродуктів. Технологія Су-від
Пержинська Тетяна Петрівна, майстер в/н І категорії
- Методична розробка уроку в/н: Самостійне приготування тістечка пісочного «Лакомка»
- Методичні рекомендації: Методичні основи поурочного планування
- Методична розробка майстер-класу: Сучасні техніки роботи з шоколадом
Головченко Лариса Анатоліївна, майстер в/н ІІ категорії
- Інформаційний матеріал «Болгарська кухня: особливості, традиції та сучасність
- Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів: січеники українські, шніцель натуральний, квбаски. Вихід н/ф. Вимоги до якості
Селіванова Світлана Володимирівна, майстер в/н І категорії
- Методична розробка уроку виробничого навчання: Приготування страв і гарнірів з варених овочів: картопляне пюре з маслом, з пасерованою цибулею та вареним яйцем
- Майстер-клас: Особливості приготування та подачі кремоподібного супу «Сирний суп з брокколі»
- Методична розробка уроку виробничого навчання: Приготування прісного тіста для пельменів. Приготування фаршів, формування виробів, варіння. Вимоги до якості. Відпуск
- Сучасні тенденції французької кухні
- Майстер-клас «ІТАЛІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА КУХНЯ У ПОЄДНАННІ СМАКІВ»
Скрипник Євгенія Валентинівна, майстер в/н ІІ категорії
- Методична розробка уроку в/н: Приготування тістечок: кільце пісочне, пісочне з кремом, персик таврійський
- Методичні рекомендації: Відкритий урок в/н: планування, організація, аналіз
- Методична розробка уроку в/н: Приготування прісно здобного тіста та виробів з нього
- Майстер-клас “Вафельне тісто у світовій кулінарії”
Скрипник Тетяна Василівна, майстер в/н ІІ категорії
- Майстер-клас: Технологія приготування пляцок – традиційних виробів західної України
- Методичні рекомендації: Реалізація інноваційних технологій навчання у професійно-практичну підготовку кондитерів
- Технологія приготування тістечок з заварного тіста: класичні, фігурні, композиції Крокембуш
- Методична розробка уроку в/н: Приготування млинцевого тіста. Приготування пиріжків та пирога з млинців. Вимоги до якості
- Майстер-клас «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ПІСОЧНОГО ТІСТА. ТОРТ «БУРДЕЛ’Ю»
Попутько Каріне Михайлівна, майстер в/н
Шахнюк Людмила Іванівна, майстер в/н І категорії
- Методична розробка уроку в/н: Приготування прісного тіста для локшини домашньої. Формування виробів. Вимоги до якості. Відпуск
- Страви японської кухні: суши, сушимі, роли
- Методична розробка уроку в/н : Приготування яєчні натуральної
- Методичні рекомендації: Впроваження новітніх технологій виробництва у професійно-практичну підготовку