Малига Ася Олегівна
Предмет: “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”
- Сценарій технологічного рингу “Педагогічний тест” з предмета “Технологія проготув. їжі з основами товарознавства”
- Семінар-практикум Amuse bouche – «комплімент» від майстра
- Методика проведення бліцтурніру з обдарованою молоддю
- Сценарій конкурсу фахової майстерності «Заправна перша страва – Борщ»
- Методичні рекомендації зі складання педагогічних тестових завдань
- Творчий проект “Алея зірок” (творчі роботи учнів з продуктів харчування)
- Досвід роботи викладача-методиста “Використання ІКТ на етапі контролю знань”
- Засідання гуртка: круглий стіл “Подорож млиців навколо світу”
Зарицька Валентина Володимирівна
Пердмет: “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства”
- Методична розробка уроку теоретичного навчання: Технологія приготування мигдального тіста і виробів з нього
- Бінарний урок з пердмету “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” на тему: ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ ПО ВИПУСКУ ТОРТІВ
- Методична розробка уроку теоретичного навчання: Технологія використання мастики при виготовленні оригінальних тортів
- Методична розробка дослідницько-творчого монопроекту по вивченню нових технологій в оздобленні високохудожніх оригінальних тортів
Грибанрова Тетяна Анатоліївна
Предмет: “Охорона праці”
- Методична розробка бінарного уроку з предметів «Устаткування підприємств харчування» та «Охорона раці» на тему: Машини для просіювання борошна, замішування та розкочування тіста. Правила техніки безпеки під час експлуатації механічного устаткування
- Методична розробка уроку теоретичного навчання: «Санітарно-побутове забезпечення працівників»
- Методична розробка уроку теоретичного навчання: «Зони небезпеки, попереджувальні написи, знаки безпеки»
Іваненко Оксана Сергіївна
Предмет: “Гігієна та санітарія виробництва”, “Фізіологія харчування”
Іваненко Сергій Володимирович
Предмет: “Фізичне виховання і культура”
Стефаненко Наталя Володимирівна
Пердмети: “Основи галузевої економіки”, “Захист Вітчизни”
Гладченко Світлана Володимирівна
Предмет: “Організація виробництва і обслуговування”