3 розряд
- Інформаційні технології
- Основи правових знань
- Правила дорожнього руху
- Основи галузевої економіки і підприємництва
- Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
- Малювання та ліплення
- Устаткування підприємств харчування
- Гігієна та санітарія виробництва
- Організація виробництва та обслуговування
- Облік, калькуляція і звітність
- Українське ділове мовлення
- Охорна праці
4 розряд
- Інформаційні технології
- Основи правових знань
- Основи галузевої економіки і підприємництва
- Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
- Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості
- Устаткування підприємств харчування
- Малювання та ліплення
- Фізіологія харчування
- Організація виробництва та обслуговування
- Облік, калькуляція і звітність
- Охорона праці
5 розряд
- Інформаційні технології
- Основи правових знань
- Основи галузевої економіки і підприємництва
- Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
- Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості
- Устаткування підприємництва харчування
- Стандартизація і сертифікація у ресторанному господарстві
- Методи контролю та управління якістю продукції ресторанного господарства
- Гігієна та санітарія виробництва
- Облік, калькуляція та звітність
- Охорона праці