Методичні розробки уроків теоретичного навчання
- Бінарний урок з Технології приготув.борошняних конд.виробів: “Організація роботи конд. цеху по випуску тортів” – Зарицька В.В., викладач вищої категорії
- Бінарний урок з Устаткування підприємств хар-ня та Охорона праці. “Машини для просіювання борошна, замішування та розкочування тіста. Правила техніки безпеки під час експлуатаці ї мех. устаткування” – Бороденко Л.А., Грибанова Т.А.
- Урок-суд: Технологія використання мастики при виготовленні високохудожніх оригінальних тортів. – Зарицька В.В., викладач вищої категорії
- Характеристика родин риби. Механічна кулінарна обробка риби з лускою – Сітнік С.С., викладач ІІ категорії
- Урок-проект по вивченню нових технологій в оздобленні високохудожніх оригінальних тортівУрок-проект по вивченню нових технологій в оздобленні високохудожніх оригінальних тортів “Навчання для майбутнього” – Зарицька В.В., викладач вищої категорії
- Методична розробка з предмета «Устаткування підприємств громадського харчування» на тему Устаткування для смаження їжі – Бороденко Л.А., викладач-методист
- Технологія приготування мигдального тіста та виробів з нього. Професія “Кондитер” 5 розряду – Зарицька В.В., викладач вищої категорії
- Санітарно-побутове забезпечення працівників. Предмет “Охорона праці” – Грибанова Т.А., викладач І категорії
- Зони небезпеки, попереджувальні написи, знаки безпеки. Передмет “Охорона праці” – Грибанова Т.А., викладач І категорії
- Особливості усногоділового мовлення. Пердмет: “Українське ділове мовлення”. – Сухенко Н.В., викладач
Методичні розробки уроків виробничого навчання
- Приготування страв і гарнірів з овочів смажених основним способом: картопля смажена із сирої та з вареної – Медвідь В.А., майстер в/н І категорії
- Приготування пельменів. Приготування ттіста, фаршів, формування виробів, варіння – Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
- Приготування страв і гарнірів з варених овочів: картопляне пюре з маслом, з пасерованою цибулею та вареним яйцем – Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
- Приготування прісного тіста для локшини домашньої. Формування виробів. – Шахнюк Л.І., майстер в/н І категорії
- Приготування пряничного тіста сирцевим способом та виготовлення пряників глазурованих. – Щукіна В.В., майстер в/н І категорії
- Приготування яєчні натуральної. – Шахнюк Л.І., майстер в/н І категорії
- Приготування тістечок пісочних: кільце пісочне, пісочне з кремом, персик таврійський – Скрипник Є.В., майстер в/н ІІ категорії
- Приготування тістечка пісочного «Лакомка» – Пержинська Т.П., майстер в/н І категорії
- Приготування прісно здобного тіста та виробів з нього – Скрипник Є.В., майстер в/н ІІ категорії
- Приготування млинцевого тіста. Приготування пиріжків та пирога з млинців. Вимоги до якості – Скрипник Т.В., майстер в/н ІІ категорії
- Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів: січеники українські, шніцель натуральний, ковбаски рибні українські – Головченко Л.А., майстер в/н ІІ категорії
- Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї: січеники рибні українські, шніцель рибний, ковбаски рибні українські – Грачова Ю.Г., майстер в/н
Методичні розробки майстер-класів
- Технології та інструменти для створення електронного підручника – Петрова К.В., викладач
- Технологія приготування пляцок – традиційних виробів західної України – Скрипник Т.В. майстер в/н II категорії.
- Сирний суп з брокколі – Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
- Технологія приготування страви французької кухні “Тімбаль” – Попутько К.М., майстер в/н
- Технологія приготування тістечок з заварного тіста. Сучасні композиції Крокембуш – Скрипник Т.В., майстер в/н І категорії
- Приготування шпигованого філе індички з овочевим гарніром та соусом журавлиним – Медвідь В.А, майстер в/н І категорії
- ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ФРАНЦУЗЬКИХ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ПІСОЧНОГО ТІСТА. ТОРТ «БУРДЕЛ’Ю» – Скрипник Т.В., майстер в/н І категорії
- ІТАЛІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА КУХНЯ У ПОЄДНАННІ СМАКІВ – Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
- Нетрадиційний підхід до приготування страв із морепродуктів. Технологія Су-від – Медвідь В.А., майстер в/н І категорії
- Сучасні техніки роботи з шоколадом – Пержинська Т.П., майстер в/н І категорії
- Італійсько-українська кухня у поєднанні смаків – Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
Методичні розробки виховних годин
Прокрутка вгору