Матеріал для розвитку пізнавальних здібностей
- Італійська кухня як частина середньоземноморської культури – Медвідь В. А., майстер в/н І категорії
- Страви японської кухні: суши, сушимі, роли – Шахнюк Л. І., майстер в/н І категоріїСучасні тенденції французької кухні – Селіванова С. В., майстер в/н І категорії
- Інформаційний матеріал Болгарська кухня особливості, традиції та сучасність – Головченко Л. А., майстер в/н ІІ категорії
- Страви японської кухні: суши, сушимі, роли – Шахнюк Л.І., майстер в/н І категорії
- Педагогічна майстерня «Розвиток творчих здібностей та самостійності на уроках виробничого навчання», методист Бороденко Л.А.
Робота з обдарованими та професійно здібними учнями
- Сценарій технологічного рингу “Педагогічний тест” з предмета “Технологія проготув. їжі з основами товарознавства” – Малига А.О., викладач-методист
- Відкрите засідання гуртка “Санітар” – Іваненко О.С., викладач II категорії
- Сценарій проведення міжпредметного інтелектуального марафону – Бороденко Л.А., викладач-методист
- Творчий проект “Алея зірок” – Малига А.О., виклада-методист
- Методика проведення бліцтурніру (конкурсу) з обдарованою та професійно-здібною молоддю – Малига А.О., викладач-методист
- Конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”: Заправна перша страва – Борщ – Малига А.О., викладач-методист
- Пізнавально-пошуковий калейдоскоп «Ресторанний бізнес крокує світом» – Стефаненко Н.В., викладач I категорії
- Ділова гра «Сучасний ресторатор» – Гладченко С.В., викладач І категорії